услуги

ТРЗ и администриране на възнагражденията

ТРЗ /труд и работна заплата/ и администриране на възнагражденията е услуга, която нашата компания предлага и на самостоятелен принцип – отделно от текущото счетоводство.

Можете да сте наши клиенти само за определена задача: възстановяване на здравноосигурителни права; подаване на декларация обр.1 и обр.6, вкл. на самоосигуряващи се лица; заверка на осигурителна книжка и пр.

Всеки работодател и служител си задава въпроса за вида, размера и срока на осигуровките, които трябва да внася. Кое е по-изгодно – трудов, граждански договор, договор за управление и контрол или самоосигуряване? Кога губим здравноосигурителни права, можем ли и как да ги възстановим? 

Нашата компания може да отговори на възникналите Ви въпроси, да Ви консултира по трудово-правни въпроси и да намери най-изгодния за Вас осигурителен план.

Поискай оферта

Цените са строго индивидуални. Моля, попълнете формата по-долу, за да получите оферта за счетоводно обслужване на Вашата фирма или се свържете с нас от тук »

Ще получите отговор възможно най-бързо, но не по-късно от 24 часа. Посочената от Вас информация е строго конфиденциална и до нея, ще има достъп единствено и само мениджърът на Счетоводна къща Нираконт ЕООД. Неразпространяването й е гарантирано.