За нас

Кои сме ние?

За НИРАКОНТ

НИРАКОНТ е компания за професионални финансови и счетоводни услуги, административно-правни и данъчни консултации, бизнес планиране и защита!

Искате да стартирате собствен бизнес или не знаете от къде да започнете, нямате счетоводител или Ви е напуснал ненадейно, имате проблем с данъчните власти, искате да планирате данъчната си тежест, ние сме насреща.

Екипът ни от високоспециализирани кадри, извършва модерно и професионално обслужване, бързо и адекватно решава Вашите проблеми и Ви предлага ценни съвети.

Ще извършим анализ на бизнеса Ви, ще изградим подходящата за Вас данъчна стратегия и ще Ви дадем възможност за избор от различни актуални и прецизни данъчни алтернативи. Така ще се фокусирате върху растежа на компанията си, а ние ще свършимл сложната счетоводно-финансова работа.

Michel Zedda - CEO Consultant

PEOPLE INVOLVED

Meet Our Experts

Joye Beeyond

Chief Operating

Charles Leeman

Ceo

Lucy Anderson

Founder

Johanson

Market Planning

TESTIMONIAL

From Great Our Clients.

PARTNERS

Our Partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

We have 17 years experience in consultancy

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque

Newsletter

Keep up to date — get updates with latest topics

Поискай оферта

Цените са строго индивидуални. Моля, попълнете формата по-долу, за да получите оферта за счетоводно обслужване на Вашата фирма или се свържете с нас от тук »

Ще получите отговор възможно най-бързо, но не по-късно от 24 часа. Посочената от Вас информация е строго конфиденциална и до нея, ще има достъп единствено и само мениджърът на Счетоводна къща Нираконт ЕООД. Неразпространяването й е гарантирано.